Betonwerken

Diverse soorten betonwerken

Van Der Stap Beton, is een zeer dynamisch bedrijf, dat houdt zich actief in het verrichten van verschillende soorten betonwerken zoals voor zowel hoofdaannemers binnen grote bouwprojecten als voor de kleinere zelfstandige ondernemers en particulieren.

U krijgt bij Van Der Stap Beton meer dan 40 jaar ervaring in betonwerk, vervaardigt door specialisten. Wij leveren dan eerste klas betonwerk. We zijn gewend om u als opdrachtgever alle zorgen uit handen te nemen. Bij ons mag u verwachten dat u het juiste advies krijgt. Onze betonwerken leveren wij in Westland en ver daarbuiten, door het hele land. Wij kunnen voor u een offerte maken voor betonwerk, dit op geheel vrijblijvende basis.

Onder onze specialisatie – betonwerk valt onder andere:

Oppervlakte betonvloeren in het werk gestort en mechanisch afgewerkt voor nog te bouwen tuincentra, paardenstallen, bedrijfsruimtes ( loodsen, schuren ), wasstraten, garages etc;
Betonfundaties / betonfunderingen, betonpaden, betonvoeten en poeren voor de kassenbouw en grote bouwprojecten ( industriepanden, loodsbouw );
Betonfundaties / betonfunderingen voor woonhuizen en afscheidsmuren voor in de tuin met verzorgen van heiwerk;

Met onze betonwerken binnen en buiten zijn wij van alle markten thuis. Al deze werkzaamheden zijn voor ons bedrijf geen enkel probleem. Wij verzorgen de betonwerken van het begin tot het eind met name uitzetten, stellen, storten en afwerken met eigen personeel en eigen materieel.

Offerte op maat

Geïnteresseerd in ons materiaal en/of diensten?
Bereken gemakkelijk de prijs online!

Button_berekenen

Geïnteresseerd in onze diensten of materiaal?

Neem vrijblijvend contact met Van Der Stap Beton op.

Button_contact