Bekijk het werk van van der Stap Beton

Verhuur vlindermachine in regio Den Haag en Westland.

Verhuur vlindermachineVan der Stap Beton BV is een gespecialiseerd bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in beton, - metsel, - en tegelwerk. Wilt u een nieuwe betonvloer leggen of laten leggen? Dat kunt u laten verrichten door ons gespecialiseerde team vakmensen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om zelf een nieuwe betonvloer te leggen. Voor verhuur van een vlindermachinein de omgeving van Den Haag, Rotterdam en Westland bent u bij Van Der Stap Beton BV aan het juiste adres. Voor verhuur van een vlindermachine kunt u kiezen voor: met personeel of zonder personeel.

Van der Stap Beton BV is hét aangewezen adres voor verhuur van een vlindermachine. Een vlindermachine huren is eenvoudig en voordelig. Wij hebben voldoende vlindermachines in de verhuur voor u. De vlindermachine is een machine met een ronddraaiende vlakke plaat of vier vlinderbladen waarmee beton- en zandcementvloeren van verschillende samenstellingen verdicht, geschuurd, gevlakt en glad afgewerkt kunnen worden. Bent u een nieuwe betonvloer aan het leggen? Zorg dan dat deze kwalitatief nog beterwordt met de afwerking van een vlindermachine van Van der Stap Beton BV. Wanneer u hiervoor kiest bent u verzekerd van kwaliteit, garantie en goede service.

Om de betonvloer monolitisch af te werken beschikken wij over afwerkmachines die zowel enkel als dubbel uitgevoerd zijn. Voor verhuur van een vlindermachine kunt u altijd contact met ons opnemen. Prijzen zijn op de dag van aanbieding, excl. BTW en gebaseerd op afhalen van locatie. Verhuur vlindermachine voor de beste prijzen!

Verhuur vlindermachine voor perfecte afwerking van uw betonvloer.

Bent u geïnteresseerd in verhuur vlindermachines van de beste kwaliteit van Van Der Stap Beton BV, vraag dan hieronder een vijblijvende offerte aan.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden