Bekijk het werk van van der Stap Beton

Schuimbeton ! Milieu- en ARBO vriendelijk!

SchuimbetonIn het Westland vindt u ons bedrijf Van Der Stap Beton BV. Onze werkzaamheden zijn beton-, metsel- en tegelwerk. Onder betonwerk valt ook het werken met schuimbeton. Wij hebben inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd en u kunt van ons dan ook vakkundigheid en kwaliteit verwachten. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton, waaronder ook schuimbeton. Heeft u een klus voor ons met bijvoorbeeld schuimbeton, dan kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u maken.

Onze specialisatie, betonwerk, voeren wij door geheel Nederland uit. Of het nu gaat om betonfundaties, betonfunderingen of oppervlakte vloeren, wij hebben de kennis in huis om de werkzaamheden uit te voeren. Wij maken gebruik van verschillende soorten beton. Hieronder valt ook schuimbeton. Schuimbeton bestaat grotendeels uit water en lucht. Tevens wordt er gebruik gemaakt van industriële reststoffen. Schuimbeton wordt gerekend tot een categorie 1 bouwstof. Niet alleen is schuimbeton zeer milieuvriendelijk, maar ook zeer 'ARBO-vriendelijk'.

Schuimbeton heeft vele toepassingen.De producteigenschappen van schuimbeton zorgen voor enorm veel gebruiksmogelijkheden. Zo kunt u schuimbeton onder andere gebruiken als bodemafsluiter, vullaag en dakafschotlaag. Ook wordt schuimbeton veel gebruikt bij het aanleggen van sportvelden, wegen en terreinen, vloerliften en isolatie werkvloeren. Kortom schuimbeton is de ideale bouwstof voor uw projecten.

Schuimbeton voor al uw betonwerk.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over schuimbeton ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden