Bekijk het werk van van der Stap Beton

Monolietvloeren voor diverse branches.

MonolietvloerenBent u op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Den Haag datmonolietvloeren kan realiseren? Dan is Van der Stap Beton BV het aangewezen adres. Van der Stap Beton BV is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in betonwerken zoals: betonvloer, betonfundatie enbetonfundering. Monolietvloeren kunnen worden aangelegd bij diverse bedrijven. Gebruikscomfort en lage onderhoudsvereisten zijn belangrijk vanuit de gebruiksfunctie. Wilt u meer informatie over monolietvloeren? Neem dan direct contact met ons op.

De monolietvloeren van Van Der Stap Beton BV zijn van de beste kwaliteit en worden door middel van de vlindermachines mooi en glad afgewerkt. Onze monolietvloeren worden dan ook gestort voor zowel in grote bouwprojecten voor verschillende aannemingsbedrijven als voor kleinere particulieren projecten. Wanneer u monolietvloeren besteld bij Van der Stap Beton BV kunt u rekenen op kwaliteit, brede deskundigheid, motivatie en service. Wij zorgen samen met u voor een perfect eindresultaat. Wij bieden een uitgebreid concept en verzorgen complete monolietvloeren van begin tot eind. Dat houdt in dat wij de monolietvloeren stellen, storten met betonpomp, en/of handmatig afwerken.

Of het nu gaat om het vervaardigen van monolietvloeren in bedrijfshallen, fabriekshallen of gebouwen. Van der Stap Beton BV is van alle markten thuis. Wilt u een prijsindicatie voor monolietvloeren, vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers staan u graag te woord met een deskundig advies.

Monolietvloeren zijn slijtvast en onderhoudsvrij.

Bent u geïnteresseerd in monolietvloeren van de beste kwaliteit van Van Der Stap Beton BV, vraag dan hieronder een vijblijvende offerte aan.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden