Bekijk het werk van van der Stap Beton

Metselwerk en lijmwerk van kwaliteit!

MetselwerkVan der Stap Beton BV is het gespecialiseerde bedrijf in al uw metselwerk en betonwerk. Wij zijn gevestigd in het Westland en voeren metselwerk in de omgeving en ver daarbuiten uit. Metselwerk vervaardigen wij voor zowel grote als kleine projecten. Tevens kunt u als aannemer, maar ook als particulier bij ons terecht. Wij zijn VCA-gecertificeerd en zijn aangesloten bij sociaalfonds bouwnijverheid. Wij voldoen daarbij aan alle verplichtingen betreffende de wetketenaansprakelijkheid.

U kunt bij ons terecht voor vele verschillende soorten metselwerk. Onder het metselwerk valt ook lijmwerk, zo verlijmen wij bakstenen en zandkalksteen. Tevens verzorgen wij alle voorkomende voegwerken. Bijzonder metselwerk verrichten wij bij onder andere restauraties, renovaties en reparaties. Wij houden ons ook bezig met heel oude constructies en metselverbanden.

Naast metselwerk verzorgen wij ook beton- en tegelwerken. Voor het metselwerk en de andere werkzaamheden kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opmaken. Heeft u toch nog vragen over metselwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Metselwerk laat u uitvoeren door Van Der Stap Beton BV.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over metselwerk ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden