Bekijk het werk van van der Stap Beton

Betonwerken door het hele land!

BetonwerkenAl meer dan 40 jaar vervaardigen wij, Van der Stap Beton, vele betonwerken. De betonwerken worden door het hele land door ons gedaan. Wij verrichten betonwerk voor zowel hoofdaannemers binnen grote bouwprojecten als voor de kleinere zelfstandige ondernemers en particulieren.

Met onze betonwerken zijn wij van alle markten thuis. De betonwerken leveren wij voor de kassenbouw, bedrijfshallen, tuincentra, paardenstallen en meer. Wij maken verschillende betonfundaties, betonpaden, betonvoeten en poeren voor grote projecten. Ook maken wij betonfundaties voor woonhuizen en afscheidsmuren met verzorgen voor heiwerk. Al deze werkzaamheden zijn voor ons bedrijf geen enkel probleem. Wij verzorgen de betonwerken van het begin tot het eind met name uitzetten, storten en afwerken met eigen personeel en eigen materieel. De betonwerken zijn naargelang de situatie in verschillende soorten beton verkrijgbaar.

Naast de betonwerken kunt u bij ons terecht voor lijm- en metselwerken buiten en binnen en ook met vele soorten tegelwerken kunnen wij u van dienst zijn.

Betonwerken voor kassenbouw, bedrijfshallen, bedrijfsruimtes, tuincentra, paardenstallen en meer

Wilt u vrijblijvend meer informatie over betonwerken ontvangen? Of wilt u meer informatie over betonfundaties ? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden