Bekijk het werk van van der Stap Beton

Betonwerk vervaardigt door specialisten.

BetonwerkU krijgt bij Van Der Stap Beton BV meer dan 40 jaar ervaring in betonwerk. Wij leveren dan eerste klas betonwerk voor zowel hoofdaannemers binnen grote bouwprojecten als voor de kleinere zelfstandige ondernemers en particulieren. Dit leveren wij in Westland en ver daarbuiten. Wij kunnen voor u een offerte maken voor betonwerk, dit op geheel vrijblijvende basis.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten betonwerk. Onder ons betonwerk valt onder andere het vervaardigen van betonvloeren, betonfundaties en betonfunderingen. Veelal worden deze gebruikt voor de kassenbouw, die veel te vinden is in het Westland. Veel gevraagd betonwerk zijn oppervlakte vloeren en funderingen voor nog te bouwen tuincentra, paardenstallen, loodsen, garages, bedrijfsruimtes, wasstraten, etc. Het betonwerk verzorgen wij binnen en buiten.

Als u kiest voor ons betonwerk dan verzorgen wij het betonwerk van het begin tot het eind. Zowel het stellen, storten en afwerken wordt door ons verzorgt met eigen personeel en eigen materieel. 

Tevens voldoen wij aan alle verplichtingen aangaande de wetketenaansprakelijkheid en zijn wij aangesloten bij sociaalfonds bouwnijverheid. Ook zijn wij als bedrijf, VCA-gecertificeerd.

Naast het betonwerk kunt bij ons terecht voor lijm- en metselwerk buiten en binnen en ook met vele soorten tegelwerk kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over betonwerk ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden