Bekijk het werk van van der Stap Beton

Betonvloeren van de beste kwaliteit

BetonvloerenOns bedrijf, Van der Stap Beton, is gevestigd in het Westland in de provincie Zuid Holland. Wij verrichten onze betonwerkzaamheden door geheel Nederland. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de betonvloeren. Onze betonvloeren worden gestort zowel voor grote bouwprojecten voor verschillende aannemingsbedrijven en voor de kleine bouwprojecten voor particulieren. Wij zijn daarom van alle markten thuis als het betonvloeren gaat. Uiteraard voldoen wij aan alle verplichtingen betreffende de wetketenaansprakelijkheid en zijn wij aangesloten bij sociaalfonds bouwnijverheid. Ook is ons bedrijf in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA-1.

Als u bij ons betonvloeren bestelt dan kunt u rekenen op kwaliteit en service. Wij verzorgen de betonvloeren van het begin tot het eind. Dat houdt in dat wij de betonvloeren stellen, storten en afwerken. De betonvloeren vervaardigen wij met eigen personeel en eigen materieel.  De betonvloeren kunnen door ons binnen en buiten gestort worden. Ook de grote van de vloer is voor ons geen enkel probleem.

De juiste betonkwaliteit, een passende bewapening, vloerverwarmingssysteem en een perfecte afwerking zijn de aard van onze betonwerkzaamheden. De technische kennis, ervaring en bijpassende advies is de kracht van ons bedrijf.  

Betonvloeren binnen en buiten van ieder formaat.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over betonvloeren ontvangen? Of wilt u meer informatie over betonwerken ? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden