Bekijk het werk van van der Stap Beton

Betonvloer stellen, storten en afwerken laat u doen door Van Der Stap Beton BV.

BetonvloerIn het Westland vindt u ons bedrijf Van Der Stap Beton BV. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in onder andere het stellen, storten en afwerken van een betonvloer. De betonvloer en andere betonwerken worden uitgevoerd voor zowel grote bouwprojecten als kleine particulieren bouwprojecten. Wij zijn dan ook van alle markten thuis betreffende de betonvloer.

De betonvloer van Van Der Stap Beton BV staat voor kwaliteit. Wij vervaardigen de betonvloer van het beste beton en laten de betonvloer storten door onze vakmensen. Wij verzorgen de betonvloer van het begin tot het eind, dus wij stellen, storten en werken de betonvloer voor u af. De betonwerken vervaardigen wij met eigen materieel en eigen personeel. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen.

De betonvloer storten wij zowel binnen als buiten. Tevens kan de grote van de betonvloer geen probleem vormen. De juiste betonkwaliteit, voorziening van riolering- en vloerverwarmingsysteem, ook een passende afwerking kunt u aan ons overlaten. Uiteraard zorgen wij ook nog eens voor de gewenste isolatie van de betonvloer.

Betonvloeren binnen en buiten van ieder formaat.

Bent u geïnteresseerd in betonvloer van de beste kwaliteit van Van Der Stap Beton BV, vraag dan hieronder een vijblijvende offerte aan.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden