Bekijk het werk van van der Stap Beton

Betonfundaties en vele andere betonwerken!

BetonfundatiesAls u opzoek bent naar een bedrijf wat uw betonwerk en betonfundaties kan regelen? Dan bent u bij Van Der Stap Beton BV aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij vele soorten betonwerken en zijn gespecialiseerd in betonfundaties. U vindt ons bedrijf in de provincie Zuid-Holland in het Westland. In deze regio hebben wij vele klussen, als betonfundaties leggen, geklaard. Maar wij voeren onze werkzaamheden uit door het gehele land.

Vele betonwerken voeren wij uit, maar onze echte specialiteit zijn toch wel de betonfundaties en betonvloeren. Vele van deze betonfundaties maken wij voor de kassenbouw en tuincentra. Maar ook maneges, garages en wasstraten loppen bij ons aan voor de nodige betonfundaties. Uiteraard verzorgen wij ook oppervlakte combinatie betonvloeren met betonfundatie voor nog te bouwen bedrijfsruimtes, zoals loodsen en schuren.

Naast hoge kwaliteit betonfundaties, krijgt u bij ons ook de nodige service. Wij verzorgen de betonfundaties en betonvloeren van het begin tot het eind. Dat wil zeggen, het stellen, storten en afwerken van de betonfundaties en vloeren worden door ons gedaan. Tevens voldoen wij aan alle verplichtingen betreffende de wetketenaansprakelijkheid en zijn wij aangesloten bij het sociaalfonds bouwnijverheid. Uiteraard zijn wij, als bedrijf, ook VCA-gecertificeerd. Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor uw betonfundaties.

Betonfundaties van kwaliteit bij Van Der Stap Beton BV.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over betonfundaties ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden