Bekijk het werk van van der Stap Beton

Betonfundatie verzorgt door Van Der Stap Beton BV.

BetonfundatieBetonfundatie nodig? Van Der Stap Beton BV vervaardigt betonfundatie voor tuincentra, bedrijfsgebouwen, loodsen, schuren, wasstraten, paardenstallen, woningbouw, garages en meer. Van Der Stap Beton BV is al meer dan 40 jaar het bedrijf voor betonfundatie in het Westland en in het hele land. Naast verzorgen van betonfundatie, vervaardigen wij ook verschillende betonwerk, o.a. betonvloeren, betonfunderingen. Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf wat tevens voldoet aan de verplichten volgens de wetketenaansprakelijkheid.

In 40 jaar hebben wij zeer veel kennis en vakkundigheid opgebouwd rondom betonfundatie. Wij hebben al vele projecten met betonfundatie succesvol uitgevoerd. Zowel kleine als grote projecten. Er zijn vele soorten betonfundatie. Onder betonfundatie valt onder andere poeren, balken, silo betonfundatie, liftputten, pompputten en machine betonfundatie. Alle betonfundatie kunnen wij in elke gewenste maat leveren.

Vervaardigen van betonfundatie is niet de enige bezigheid van Van Der Stap Beton BV. Wij houden ons naast betonwerk, waaronder betonfundatie, bezig met metsel- en tegelwerk.Wij voeren onze werkzaamheden, waaronder betonfundatie, uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Betonfundatie al 40 jaar perfect uitgevoerd door Van Der Stap Beton BV.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over betonfundatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden