Bekijk het werk van van der Stap Beton

Isolatie Ankerplaat EPS 100

Tempex EPS 100 SE is een uiterst veelzijdig materiaal met unieke eigenschappen op het gebied van isolatie, gezondheid, veiligheid, milieu en lange levensduur.Tempex EPS 100 SE is licht van gewicht en toch drukvast, gemakkelijk en veilig verwerkbaar.
 
De hoge isolatiewaarde en het lichte gewicht zijn typische eigenschappen van Tempex EPS 100 SE, ook is het ongevoelig voor vocht en volledig recyclebaar, bovendien is Tempex EPS 100 SE brandvertragend.

Voor thermische isolatie in het werk gestrorte betonnen vloeren bieden we isolatie Ankerplaten EPS 100 met van circa 3 m².

De matrijsgevormde isolatie ankerplaten hebben de volgende karakteristieke eigenschappen:

- wafelrprofiel 
Door het waterprofiel is er een betere verankering aan de betonvloer te verkrijgen. Hierdoor zijn geen kerstboompjes meer nodig om de isolatie aan het beton te   hechten. Tevens zijn er extra vlakken en randen gecreeerd waarop veilig afstandblokjes kunnen worden gelegd. Naast deze voordelen kan het wafelprofiel gebruikt worden voor de maatvoering.

- haaklas
De haakprofielverbinding rondom zorgt voor een minimalisatie van de koudelekken. De haaklas maakt het mogelijk een cementwaterdichtheid te garanteren zonder de toepassing van folie. Bovendien is er sprake van een minimum aan naden omdat, vanwege de grotte van deze EPS-platten, de isolatie Ankerplaat  minder naden telt dan kleinere isolatieplaten. En nog de arbeidsbesparing niet te vergeten door de grote afmetingen.
  
 
Isolatie Ankerplaat EPS 100 SE slim en voordelig in een product voor onder de vloer tot 20 cm dik:
 
- harde persing  240 cm x 120 cm x 7 cm                              Prijs: € 6,- p/m² 
 
Bij afname van meer dan 50 m² prijs op aanvraag.

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden