Bekijk het werk van van der Stap Beton

Fundatie en funderingen

Bent u op zoek naar betonfundatie of betonfundering binnen of boven de grond?

Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Van Der Stap Beton BV is door de jarenlange ervaring een expert op het gebied betonfundaties en betonfunderingen en onze werkzaamheden zijn te vinden door het hele land.

Ons bedrijf is actief in vervaardigen van betonfundaties, -betonfunderingswerkzaamheden in grote bouwprojecten voor bedrijfsruimtes ( loodsbouw, schuren, industriepanden, machinefundament), voor tuincentra, paardenstallen, wasstraten, in de woningbouw. Ook voor particulieren met andere doeleinden, die de aanbouw aan het huis, garage, serre, terras zelf wil doen kunnen we altijd van dienst te zijn.

Afhankelijk van draagvlak en draagkracht, maar ook van isolatiewaarde en vochtdichtheid worden door ons   betonfunderingen en betonfundaties in verschillende soorten compleet uitgevoerd: funderingen op staal - doormidden van het aanbrengen van bekisting en wapening, maar ook paalfunderingen – heien met betonnen palen. Wij zijn gespecialiseerd in strook, - balken,- plaatfunderingen, die in het werk worden gestort,  betonfundering en betonvloer als een geheel constructie,  PS-funderingen,en PS-combinatievloeren, poeren.

Wij gaan zorgvuldig om met de maatvoering, bewapeningstechnieken en bijpassend betonkwaliteit. Naast hoge kwaliteit betonfunderingen en betonfundaties, krijgt u bij ons de nodige service en deskundig advies. We zijn gewend om u als opdrachtgever alle zorgen uit handen te nemen.

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden