Bekijk het werk van van der Stap Beton

Betonvloeren

De betonvloeren van Van Der Stap Beton BV zijn van de beste kwaliteit en worden vervaardigd voor diverse branches en doeleinden. Onze betonvloeren worden dan ook gestort voor zowel in grote bouwprojecten voor verschillende aannemingsbedrijven als voor kleinere particulieren projecten.

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in beton- en vloerenbranche. Wij zijn daarom van alle markten thuis en vervaardigen betonvloeren voor verschillende toepassingen zoals: bedrijfshallen ( loodsen, schuren ), fabriekshallen en gebouwen, grootwinkelbedrijven en detailhandel, tuincentra, agrarische sector, paardenstallen, wasstraten, garages etc. De betonvloeren in werk gestort, vloeistofdichte betonvloeren en kanaalplaatvloeren kunnen door ons binnen en buiten gestort worden, waarbij het formaat en de kleur van de betonvloer is voor ons geen enkel probleem.

Als u bij ons betonvloer bestelt dan kunt u rekenen op kwaliteit, brede deskundigheid, motivatie en service, waarbij we samen met de klant werken tot het perfecte eindresultaat. Wij bieden een uitgebreid concept en verzorgen complete betonvloeren van begin tot eind. Dat houdt in dat wij de betonvloeren stellen, storten met betonpomp, waarbij beton wordt verdicht met dikte t/m 20 cm met betonbalk en boven 20 cm dik met trilmachine, mechanisch ( monoliet ) en/of handmatig afwerken. Tevens verzorgen wij aanvullende werkzaamheden, zoals de grondwerkzaamheden t.b.v. goed zand /puinbed, leveren en aanleggen van riolering en vloerverwarmingsysteem. En dat doen wij met eigen personeel en materieel. Wij bidden deskundig advies op maat over de juiste betonkwaliteit, een passend bouwstaalnet , tempex en kooibewapening.

Onze overige diensten zijn:

  • leveren beton en wapening onder het KOMO-productcertificaat;
  • leveren van schuimbeton;
  • aanbrengen van slijtlaag (kwarts) in verschillende hardheidsklassen;
  • diverse zaag- en kitwerken.

Wilt u een prijsindicatie voor een betonvloer, vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan. 
Onze medewerkers staan u graag te woord met een deskundig advies.

Copyright © van der Stap Beton 2019 Alle rechten voorbehouden